Medvehagymás és natúr (sós) kelt „párnák”
(Tojásmentes)
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Ízlés szerint lehet fűszerezni, vagy magokkal turbózni. Most van a medvehagyma szezon, így most azzal ízesítettem.
Hozzávalók:
250 g Éléskamra Vegán Kelt sütik és pista lisztkeveréket a csomagoláson megadott (sós) élesztős recept szerint összekevertem a többi hozzávalóval.
2 részre osztottam, és egyik feléhez, hozzá kevertem 1 nagy marék apróra vágott medvehagymát.
Enyhén kiolajozott tapadásmentes, szögletes formában elosztottam a tésztát. (Kb.: félig raktam a formákat.)
180°C-ra előmelegített sütőben 25 percig sütöttem, majd rácson hagytam kihűlni.
Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-keltes-sutemeny-piskota-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is: