Lasagne palacsintatésztából ( tojásos)

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Lasagne palacsintatésztából

(tojásos)

lasagnebalazsypalacsinta.jpg

Balázsy Nóra receptje:

Lasagne palacsintatésztából ( tojásos)

Hozzávalók 4-5 darab vastagabb palacsintához (25 cm átmérőjű sütőben sütöttem): 3 tojás, 100 ml növényi tej, 120 g Éléskamra vegán palacsinta és keksz lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

Egy tálba mértem a három tojást és a lisztet, majd ráöntöttem a tejet és csomómentesre kevertem. 10 perc pihentetés után, közepes lángon 5 db palacsintát sütöttem.

A szószhoz fél kg darált húst pici olajon megpirítottam, mikor megpirult és elfőtte a levét, akkor hozzáöntöttem két paradicsomkonzervet. Fűszereztem: só, bors, fokhagyma, bazsalikom, oregáno, babérlevél. Fedő alatt, lassú tűzön főztem 45-50 percet.

Összeállítottam a lasagnet, egy 16×24 cm-es jénai tálban. A palacsintákat a tepsi méretére vágtam. Sorrend: pici szósz, palacsinta, szósz, sonka, reszelt sajt. Így rétegeztem sorba amíg el nem fogyott. A tetejére palacsinta került. 180 fokos sütőben sütöttem 30 percet.

Éléskamra vegán palacsinta és keksz lisztkeverék megvásárolható itt:

http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-palacsinta-keksz-lisztkeverek-glutenmentes

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Élesztő mentes

Diós kosárka

Ne hagyd ki ezt a könnyen elkészíthető, finom, diós süteményt! 🙂 Tészta: Éléskamra paleo édes nyújtható lisztkeverékből készült. Recept: A leírtak alapján készítettem. 10 db

Megnézem »
Cukormentes

Sajtos rúd 👨‍🍳

Vegán pogácsa lisztkeverékből isteni vegán pogácsát lehet készíteni, de tudtad, hogy variálható is, és ha számodra elfogadható a laktózmentes túró, margarin, akkor ezt a receptet

Megnézem »