Bolognai

blognai.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

1 csomag Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta lisztkeveréket összekevertem 3 M-es tojással, kk. sóval és 90 ml vízzel. Amíg felforrt a főzővíz, pihenttettem a tésztát.

Kézi tésztanyomóval a formáztam a tésztát a vízbe, majd az újra forrástól számítva fél percig főztem.
Leszűrtem és hideg vízben átöblítettem.
Meglocsoltam bazsalikomos olíva olajjal.
Bolognai ragúval és éven túl érlelt parmezánnal tálaltam.

A lisztkeveréket megvásárolhatod itt:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Élesztő mentes

Diós kosárka

Ne hagyd ki ezt a könnyen elkészíthető, finom, diós süteményt! 🙂 Tészta: Éléskamra paleo édes nyújtható lisztkeverékből készült. Recept: A leírtak alapján készítettem. 10 db

Megnézem »
Cukormentes

Sajtos rúd 👨‍🍳

Vegán pogácsa lisztkeverékből isteni vegán pogácsát lehet készíteni, de tudtad, hogy variálható is, és ha számodra elfogadható a laktózmentes túró, margarin, akkor ezt a receptet

Megnézem »