Bolognai

blognai.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

1 csomag Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta lisztkeveréket összekevertem 3 M-es tojással, kk. sóval és 90 ml vízzel. Amíg felforrt a főzővíz, pihenttettem a tésztát.

Kézi tésztanyomóval a formáztam a tésztát a vízbe, majd az újra forrástól számítva fél percig főztem.
Leszűrtem és hideg vízben átöblítettem.
Meglocsoltam bazsalikomos olíva olajjal.
Bolognai ragúval és éven túl érlelt parmezánnal tálaltam.

A lisztkeveréket megvásárolhatod itt:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Cukormentes

Kemencében sült Kenyérlángos

Lisztjeink többcélúan felhasználhatóak, ezért nem kell attól tartanod, hogy megunod a lángost, és megmarad a liszted. Vegán lángos lisztünkből például készíthetsz kenyér lángost. Egyébként ezt

Megnézem »
Cukormentes

Churros

Ha még nem ettél sosem ebből a finom spanyol édességből, akkor ezt a receptet mindenképp ajánljuk. Vegán,gluténmentes,cukormentes Hozzávalók( 12 db-hoz, azaz 4 adaghoz): 100 g

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Rákóczi túrós pite

Tészta: Éléskamra Keltes élmény univerzális liszt Éléskamra ropogós panírmorzsa lisztkeverék Hozzávalók a töltelékhez: Laktózmentes túró: 500g. 1 citrom héja. 2 db tojás. Eritrit: 60g. Vaníliás cukor: 2csomag.

Megnézem »