Bolognai

blognai.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

1 csomag Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta lisztkeveréket összekevertem 3 M-es tojással, kk. sóval és 90 ml vízzel. Amíg felforrt a főzővíz, pihenttettem a tésztát.

Kézi tésztanyomóval a formáztam a tésztát a vízbe, majd az újra forrástól számítva fél percig főztem.
Leszűrtem és hideg vízben átöblítettem.
Meglocsoltam bazsalikomos olíva olajjal.
Bolognai ragúval és éven túl érlelt parmezánnal tálaltam.

A lisztkeveréket megvásárolhatod itt:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Cukormentes

Vegán vacsora

Éléskamra Vegán vacsora Derecskeiné Horváth Zsuzsa recept ötlete: Ropogós panír tojás nélkül. A zöldségeket felaprítva Éléskamra Palacsinta és keksz lisztkeverékbe forgattam, majd gyorsan vízbe mártottam,

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Csokis-fehércsokis torta

Csokis-fehércsokis torta Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje: Csokis-fehércsokis torta Annyira finom és egyszerű, hogy bátran próbáljátok ki! Most friss gyümölcsökkel díszítettem apukám tiszteletére. (16 szeletes torta)

Megnézem »