MÉZESKALÁCS SÜTEMÉNY

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

MÉZESKALÁCS SÜTEMÉNY

mezessuti.jpg

Hozzávalók:

1 csomag Éléskamra Puha és illatos mézeskalács lisztkeverék
2 db szobahőmérsékletű M-es tojás
1db M-es tojássárgája
130 ml langyos víz
30 g méz
60 g eritrit
60g lágy kókuszzsír
1 tk mézeskalács fűszerkeverék

Elkészítés:

a tojásokat a vízzel, mézzel, eritrittel, kókuszzsírral és a fűszerrel keverd össze, majd a liszttel is alaposan keverd össze. Pihentesd a tésztát hűvös helyen 30 percig. Ekkor szilikonos lapon gyúrd át, majd nyújtsd el kb. 5 mm vastagságúra és lisztezett süti pecséttel mintázd, majd szaggasd ki. Zsírpapírral bélelt tepsiben 170°c fokra előmelegített sütőben süsd 15-17 percig. A minta igazán jól akkor fog látszódni sütés után is, ha alaposan belenyomjuk a tésztába. A végeredmény illatos, finom, nagyon puha mézeskalács.

Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna

Éléskamra Puha és illatos mézeskalács szénhidrát csökkentett* lisztkeverék

http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Puha-es-illatos-mezeskalacs-lisztkeverek

KARÁCSONYI LIMITÁLT DARABSZÁMÚ LISZTKEVERÉK, CSAK AZ ÜNNEPI IDŐSZAK ALATT VÁSÁROLHATÓ MEG!

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Csökkentett szénhidrát tartalom

Pudingos Zabos golyó

Nálam az idei nyertes, a tökéletes finomság. Bárhogy kombinálható, isteni, mégis pofon egyszerű desszert. Csak annyi a macera benne, hogy többször kell vele foglalkozni, mivel

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Éléskamra Hókifli

Hozzávalók: Elkészítés: A 4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 50 ml vizet, 20 ml citromlevet, 50 g lágy kókuszzsírt, 50 g eritritet. Majd

Megnézem »