Gluténmentes-vegán kenyér
Derecskeiné Horváth Zsuzsa csodaszép kenyere:
Hozzávalók:
200 g Éléskamra Keltes élmény univerzális lisztkeverék
200 g Éléskamra vegán Házi fehér kenyér lisztkeverék
tk só
380 ml víz
25 g kókuszolaj
20 ml friss citromlé
Elkészítés: a száraz hozzávalókat keverd össze, majd gyúrd össze a többi hozzávalóval.
Pihentesd fél órát, majd enyhén lisztezett felületen átgyúrva formázz kenyeret.
3 helyen vágd be a tetejét és kend le kókuszolajjal.
200°C-ra előmelegített sütőben süsd 20 percig, majd 180°C-on 30 percig.
Rácson hűtsd ki teljesen.
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolhatóak a www.glutenmenteslisztek.hu weboldalon.
Válogass további termékeink közül is: