Vegán Piskóta

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Kerülnöd kell a tojást, és elképzelésed sincs, hogy lesz így finom piskótád? Gyere, megmutatjuk!

Piskóta alap recept: 

Hozzávalók 20 cm-es formához

  • 130 g Kelt süti és piskóta liszt,
  • 150 g víz vagy növényi tej,
  • 3 g sütőpor,
  • 40 g olvasztott növényi margarin,
  • 50 g ízlés szerinti édesítő vagy cukor (vagy 15 g 4x édes)

A hozzávalókat össze kell keverni és az előkészített sütemény/torta formába önteni azonnal, amikor még híg, önthető. 10 perc pihentetés után mehet a sütőbe 180 fokra (légkeveréssel is). Lapos süteménynél kb 18-20 perc elég lehet, magasabb sütinél kb 30 perc.

Egy csomag liszt legalább 4 adag elkészítéséhez elegendő.

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Élesztő mentes

Diós kosárka

Ne hagyd ki ezt a könnyen elkészíthető, finom, diós süteményt! 🙂 Tészta: Éléskamra paleo édes nyújtható lisztkeverékből készült. Recept: A leírtak alapján készítettem. 10 db

Megnézem »
Cukormentes

Sajtos rúd 👨‍🍳

Vegán pogácsa lisztkeverékből isteni vegán pogácsát lehet készíteni, de tudtad, hogy variálható is, és ha számodra elfogadható a laktózmentes túró, margarin, akkor ezt a receptet

Megnézem »