Vegán Piskóta

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Kerülnöd kell a tojást, és elképzelésed sincs, hogy lesz így finom piskótád? Gyere, megmutatjuk!

Piskóta alap recept: 

Hozzávalók 20 cm-es formához

  • 130 g Kelt süti és piskóta liszt,
  • 150 g víz vagy növényi tej,
  • 3 g sütőpor,
  • 40 g olvasztott növényi margarin,
  • 50 g ízlés szerinti édesítő vagy cukor (vagy 15 g 4x édes)

A hozzávalókat össze kell keverni és az előkészített sütemény/torta formába önteni azonnal, amikor még híg, önthető. 10 perc pihentetés után mehet a sütőbe 180 fokra (légkeveréssel is). Lapos süteménynél kb 18-20 perc elég lehet, magasabb sütinél kb 30 perc.

Egy csomag liszt legalább 4 adag elkészítéséhez elegendő.

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Cukormentes

Sárgabaracklekváros fornetti

Az a bizonyos fornetti, a sárgabaracklekváros! Te is szeretted/szereted?  Ha igen, nem kell lemondanod róla érzékenységgel, vagy életmódváltás miatt sem.  Hozzávalók(25 db-hoz): 150 g Éléskamra

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Csokoládés brownie narancsos tejszínhabbal

Az édes íz kedvelőinek a kedvenc receptje lesz ez a csupacsokis brownie. Hozzávalók: Étcsokoládé: 130g. Növényi margarin: 130g. Tojás: 2db. Kakaópor: 20g. Éléskamra omlós piskóta

Megnézem »
Élesztő mentes

Dobostorta muffin

Hozzávalók: Éléskamra natúr proffin lisztkeverék: 1 csomag. Éléskamra vegán holland kakaós krémpuding és tortakrém: 1 csomag. Növényi tejszínhab: 2 evőkanál. Díszítéshez: Kristálycukor: 20g. Vaníliás cukor:

Megnézem »