Hozzávalók:
Éléskamra natúr proffin lisztkeverék: 1 csomag.
Éléskamra vegán holland kakaós krémpuding és tortakrém: 1 csomag.
Növényi tejszínhab: 2 evőkanál.
Díszítéshez:
Kristálycukor: 20g.
Vaníliás cukor: 2 csomag.
Elkészítés:
A natúr proffin lisztkeverékből a leírtak alapján muffint sütünk.
A megsült muffint félbe vágjuk és félre tesszük.
Elkészítjük a vegán tortakrémet a leírtak alapján, fontos csak 250ml növényi tejet
használunk hozzá! Lehűtjük és óvatosan belekeverem a növényi tejszínhabot.
Habzsákba teszem a krémet és megtöltöm a muffinokat, majd a muffin tetejére is
rakok a krémből.
Elkészítem a díszítés!. A cukrokat edényben hevítem és folyamatosan keverem, amikor arany színe lesz elzárom. Sütőpapírra kiöntöm és elkenem vékonyan.
Amikor megszilárdult eltördelem és a muffin tetejére teszem.
Hűtőbe teszem a muffinokat!
Nem kell megijedni megolvad a cukor szilánk a tetején.
Tökéletesen hozza a dobostorta ízét.