Dobostorta muffin

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Hozzávalók:

Éléskamra natúr proffin lisztkeverék: 1 csomag.

Éléskamra vegán holland kakaós krémpuding és tortakrém: 1 csomag.

Növényi tejszínhab: 2 evőkanál.

Díszítéshez:

Kristálycukor: 20g.

Vaníliás cukor: 2 csomag.

Elkészítés:

A natúr proffin lisztkeverékből a leírtak alapján muffint sütünk.

A megsült muffint félbe vágjuk és félre tesszük.

Elkészítjük a vegán tortakrémet a leírtak alapján, fontos csak 250ml növényi tejet

használunk hozzá! Lehűtjük és óvatosan belekeverem a növényi tejszínhabot.

Habzsákba teszem a krémet és megtöltöm a muffinokat, majd a muffin tetejére is 

rakok a krémből.

Elkészítem a díszítés!. A cukrokat edényben hevítem és folyamatosan keverem, amikor arany színe lesz elzárom. Sütőpapírra kiöntöm és elkenem vékonyan.

Amikor megszilárdult eltördelem és a muffin tetejére teszem.

Hűtőbe teszem a muffinokat!

 Nem kell megijedni megolvad a cukor szilánk a tetején.

Tökéletesen hozza a dobostorta ízét.

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Cukormentes

Churros

Ha még nem ettél sosem ebből a finom spanyol édességből, akkor ezt a receptet mindenképp ajánljuk. Vegán,gluténmentes,cukormentes Hozzávalók( 12 db-hoz, azaz 4 adaghoz): 100 g

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Rákóczi túrós pite

Tészta: Éléskamra Keltes élmény univerzális liszt Éléskamra ropogós panírmorzsa lisztkeverék Hozzávalók a töltelékhez: Laktózmentes túró: 500g. 1 citrom héja. 2 db tojás. Eritrit: 60g. Vaníliás cukor: 2csomag.

Megnézem »
Cukormentes

Citrom brownie

Mindenki ismeri a hagyományos csupacsokis brownie-t. Ha te is rajongsz érte, akkor mindenképp kóstold meg ezt a citromos változatot! Nem fogsz csalódni benne! Vegán,glutén-,cukormentes Hozzávalók

Megnézem »