Dobostorta muffin

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Hozzávalók:

Éléskamra natúr proffin lisztkeverék: 1 csomag.

Éléskamra vegán holland kakaós krémpuding és tortakrém: 1 csomag.

Növényi tejszínhab: 2 evőkanál.

Díszítéshez:

Kristálycukor: 20g.

Vaníliás cukor: 2 csomag.

Elkészítés:

A natúr proffin lisztkeverékből a leírtak alapján muffint sütünk.

A megsült muffint félbe vágjuk és félre tesszük.

Elkészítjük a vegán tortakrémet a leírtak alapján, fontos csak 250ml növényi tejet

használunk hozzá! Lehűtjük és óvatosan belekeverem a növényi tejszínhabot.

Habzsákba teszem a krémet és megtöltöm a muffinokat, majd a muffin tetejére is 

rakok a krémből.

Elkészítem a díszítés!. A cukrokat edényben hevítem és folyamatosan keverem, amikor arany színe lesz elzárom. Sütőpapírra kiöntöm és elkenem vékonyan.

Amikor megszilárdult eltördelem és a muffin tetejére teszem.

Hűtőbe teszem a muffinokat!

 Nem kell megijedni megolvad a cukor szilánk a tetején.

Tökéletesen hozza a dobostorta ízét.

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Csökkentett szénhidrát tartalom

Pudingos Zabos golyó

Nálam az idei nyertes, a tökéletes finomság. Bárhogy kombinálható, isteni, mégis pofon egyszerű desszert. Csak annyi a macera benne, hogy többször kell vele foglalkozni, mivel

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Éléskamra Hókifli

Hozzávalók: Elkészítés: A 4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 50 ml vizet, 20 ml citromlevet, 50 g lágy kókuszzsírt, 50 g eritritet. Majd

Megnézem »