Csokoládés brownie narancsos tejszínhabbal

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Az édes íz kedvelőinek a kedvenc receptje lesz ez a csupacsokis brownie.

Hozzávalók:

Étcsokoládé: 130g.

Növényi margarin: 130g.

Tojás: 2db.

Kakaópor: 20g.

Éléskamra omlós piskóta liszt: 50g.

Eritrit: 70g.

Hozzávalók a narancsos habhoz:

Növényi tejszínhab.

Narancs dzsem: 1 evőkanál.

Elkészítés:

Az étcsokoládét a margarinnal mikróban megolvasszuk. Majd hozzákeverjük a tojást és a többi hozzávalókat.

Sütőpapírral bélelt kisméretű tepsibe tesszük.20*20.

180 fokon 15 percig sütjük légkeveréses funkcióban.

Amikor kihűlt a brownie, akkor összekeverem a tejszínhabot a narancs dzsemmel és a  brownie tetejére teszem. 

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Csökkentett szénhidrát tartalom

Pudingos Zabos golyó

Nálam az idei nyertes, a tökéletes finomság. Bárhogy kombinálható, isteni, mégis pofon egyszerű desszert. Csak annyi a macera benne, hogy többször kell vele foglalkozni, mivel

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Éléskamra Hókifli

Hozzávalók: Elkészítés: A 4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 50 ml vizet, 20 ml citromlevet, 50 g lágy kókuszzsírt, 50 g eritritet. Majd

Megnézem »