Csokoládés brownie narancsos tejszínhabbal

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Az édes íz kedvelőinek a kedvenc receptje lesz ez a csupacsokis brownie.

Hozzávalók:

Étcsokoládé: 130g.

Növényi margarin: 130g.

Tojás: 2db.

Kakaópor: 20g.

Éléskamra omlós piskóta liszt: 50g.

Eritrit: 70g.

Hozzávalók a narancsos habhoz:

Növényi tejszínhab.

Narancs dzsem: 1 evőkanál.

Elkészítés:

Az étcsokoládét a margarinnal mikróban megolvasszuk. Majd hozzákeverjük a tojást és a többi hozzávalókat.

Sütőpapírral bélelt kisméretű tepsibe tesszük.20*20.

180 fokon 15 percig sütjük légkeveréses funkcióban.

Amikor kihűlt a brownie, akkor összekeverem a tejszínhabot a narancs dzsemmel és a  brownie tetejére teszem. 

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Cukormentes

Churros

Ha még nem ettél sosem ebből a finom spanyol édességből, akkor ezt a receptet mindenképp ajánljuk. Vegán,gluténmentes,cukormentes Hozzávalók( 12 db-hoz, azaz 4 adaghoz): 100 g

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Rákóczi túrós pite

Tészta: Éléskamra Keltes élmény univerzális liszt Éléskamra ropogós panírmorzsa lisztkeverék Hozzávalók a töltelékhez: Laktózmentes túró: 500g. 1 citrom héja. 2 db tojás. Eritrit: 60g. Vaníliás cukor: 2csomag.

Megnézem »
Cukormentes

Citrom brownie

Mindenki ismeri a hagyományos csupacsokis brownie-t. Ha te is rajongsz érte, akkor mindenképp kóstold meg ezt a citromos változatot! Nem fogsz csalódni benne! Vegán,glutén-,cukormentes Hozzávalók

Megnézem »