Csokoládés brownie narancsos tejszínhabbal

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Az édes íz kedvelőinek a kedvenc receptje lesz ez a csupacsokis brownie.

Hozzávalók:

Étcsokoládé: 130g.

Növényi margarin: 130g.

Tojás: 2db.

Kakaópor: 20g.

Éléskamra omlós piskóta liszt: 50g.

Eritrit: 70g.

Hozzávalók a narancsos habhoz:

Növényi tejszínhab.

Narancs dzsem: 1 evőkanál.

Elkészítés:

Az étcsokoládét a margarinnal mikróban megolvasszuk. Majd hozzákeverjük a tojást és a többi hozzávalókat.

Sütőpapírral bélelt kisméretű tepsibe tesszük.20*20.

180 fokon 15 percig sütjük légkeveréses funkcióban.

Amikor kihűlt a brownie, akkor összekeverem a tejszínhabot a narancs dzsemmel és a  brownie tetejére teszem. 

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Élesztő mentes

Diós kosárka

Ne hagyd ki ezt a könnyen elkészíthető, finom, diós süteményt! 🙂 Tészta: Éléskamra paleo édes nyújtható lisztkeverékből készült. Recept: A leírtak alapján készítettem. 10 db

Megnézem »
Cukormentes

Sajtos rúd 👨‍🍳

Vegán pogácsa lisztkeverékből isteni vegán pogácsát lehet készíteni, de tudtad, hogy variálható is, és ha számodra elfogadható a laktózmentes túró, margarin, akkor ezt a receptet

Megnézem »