Sárgabaracklekváros fornetti

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Az a bizonyos fornetti, a sárgabaracklekváros!

Te is szeretted/szereted? 

Ha igen, nem kell lemondanod róla érzékenységgel, vagy életmódváltás miatt sem. 

Hozzávalók(25 db-hoz):

150 g Éléskamra palacsinta és keksz lisztkeverék

50 g Vénusz margarin 

100 g hideg víz

50 g eritrit

Töltelékhez: házi cukormentes lekvár

Elkészítés:

Össze keverjük a lisztet az édesítőszerrel, majd hozzá adjuk a margarint és szépen elmorzsoljuk. Ahogy ezzel megvagyunk mehet hozzá a hideg víz. Miután összegyúrtuk a tésztát hűtőben pihentetjük fél órát. Ezután lisztezett felületen kinyújtjuk. Olyan alakokat szaggatunk belőle amit csak szeretnénk. Az alsó lapocskára megy a lekvár (ne legyen túl sok, különben kifolyik), majd rányomkodjuk a felső bevágdosott tésztát.

180 fokon also felső sütéssel kb. 20 perc alatt készre sütjük. 

Jó étvágyat !

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Cukormentes

Churros

Ha még nem ettél sosem ebből a finom spanyol édességből, akkor ezt a receptet mindenképp ajánljuk. Vegán,gluténmentes,cukormentes Hozzávalók( 12 db-hoz, azaz 4 adaghoz): 100 g

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Rákóczi túrós pite

Tészta: Éléskamra Keltes élmény univerzális liszt Éléskamra ropogós panírmorzsa lisztkeverék Hozzávalók a töltelékhez: Laktózmentes túró: 500g. 1 citrom héja. 2 db tojás. Eritrit: 60g. Vaníliás cukor: 2csomag.

Megnézem »
Cukormentes

Citrom brownie

Mindenki ismeri a hagyományos csupacsokis brownie-t. Ha te is rajongsz érte, akkor mindenképp kóstold meg ezt a citromos változatot! Nem fogsz csalódni benne! Vegán,glutén-,cukormentes Hozzávalók

Megnézem »