Sárgabaracklekváros fornetti

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Az a bizonyos fornetti, a sárgabaracklekváros!

Te is szeretted/szereted? 

Ha igen, nem kell lemondanod róla érzékenységgel, vagy életmódváltás miatt sem. 

Hozzávalók(25 db-hoz):

150 g Éléskamra palacsinta és keksz lisztkeverék

50 g Vénusz margarin 

100 g hideg víz

50 g eritrit

Töltelékhez: házi cukormentes lekvár

Elkészítés:

Össze keverjük a lisztet az édesítőszerrel, majd hozzá adjuk a margarint és szépen elmorzsoljuk. Ahogy ezzel megvagyunk mehet hozzá a hideg víz. Miután összegyúrtuk a tésztát hűtőben pihentetjük fél órát. Ezután lisztezett felületen kinyújtjuk. Olyan alakokat szaggatunk belőle amit csak szeretnénk. Az alsó lapocskára megy a lekvár (ne legyen túl sok, különben kifolyik), majd rányomkodjuk a felső bevágdosott tésztát.

180 fokon also felső sütéssel kb. 20 perc alatt készre sütjük. 

Jó étvágyat !

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Élesztő mentes

Diós kosárka

Ne hagyd ki ezt a könnyen elkészíthető, finom, diós süteményt! 🙂 Tészta: Éléskamra paleo édes nyújtható lisztkeverékből készült. Recept: A leírtak alapján készítettem. 10 db

Megnézem »
Cukormentes

Sajtos rúd 👨‍🍳

Vegán pogácsa lisztkeverékből isteni vegán pogácsát lehet készíteni, de tudtad, hogy variálható is, és ha számodra elfogadható a laktózmentes túró, margarin, akkor ezt a receptet

Megnézem »