Az a bizonyos fornetti, a sárgabaracklekváros!
Te is szeretted/szereted?
Ha igen, nem kell lemondanod róla érzékenységgel, vagy életmódváltás miatt sem.
Hozzávalók(25 db-hoz):
150 g Éléskamra palacsinta és keksz lisztkeverék
50 g Vénusz margarin
100 g hideg víz
50 g eritrit
Töltelékhez: házi cukormentes lekvár
Elkészítés:
Össze keverjük a lisztet az édesítőszerrel, majd hozzá adjuk a margarint és szépen elmorzsoljuk. Ahogy ezzel megvagyunk mehet hozzá a hideg víz. Miután összegyúrtuk a tésztát hűtőben pihentetjük fél órát. Ezután lisztezett felületen kinyújtjuk. Olyan alakokat szaggatunk belőle amit csak szeretnénk. Az alsó lapocskára megy a lekvár (ne legyen túl sok, különben kifolyik), majd rányomkodjuk a felső bevágdosott tésztát.
180 fokon also felső sütéssel kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat !