Sárgabaracklekváros fornetti

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Az a bizonyos fornetti, a sárgabaracklekváros!

Te is szeretted/szereted? 

Ha igen, nem kell lemondanod róla érzékenységgel, vagy életmódváltás miatt sem. 

Hozzávalók(25 db-hoz):

150 g Éléskamra palacsinta és keksz lisztkeverék

50 g Vénusz margarin 

100 g hideg víz

50 g eritrit

Töltelékhez: házi cukormentes lekvár

Elkészítés:

Össze keverjük a lisztet az édesítőszerrel, majd hozzá adjuk a margarint és szépen elmorzsoljuk. Ahogy ezzel megvagyunk mehet hozzá a hideg víz. Miután összegyúrtuk a tésztát hűtőben pihentetjük fél órát. Ezután lisztezett felületen kinyújtjuk. Olyan alakokat szaggatunk belőle amit csak szeretnénk. Az alsó lapocskára megy a lekvár (ne legyen túl sok, különben kifolyik), majd rányomkodjuk a felső bevágdosott tésztát.

180 fokon also felső sütéssel kb. 20 perc alatt készre sütjük. 

Jó étvágyat !

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Csökkentett szénhidrát tartalom

Pudingos Zabos golyó

Nálam az idei nyertes, a tökéletes finomság. Bárhogy kombinálható, isteni, mégis pofon egyszerű desszert. Csak annyi a macera benne, hogy többször kell vele foglalkozni, mivel

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Éléskamra Hókifli

Hozzávalók: Elkészítés: A 4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 50 ml vizet, 20 ml citromlevet, 50 g lágy kókuszzsírt, 50 g eritritet. Majd

Megnézem »