Ne lesd tovább nyálcsorgatva a cukrászdák finom négercsókját. Készítsd el inkább Te is otthon!
Hozzávalók:
2 db tojásfehérje
40 g Eritrit
1g só
Hab ízesítéséhez lekvárt használtam: 1 evőkanálnyit.
1db Reszelt citrom és narancs héjat is lehet erre használni.
Díszítéshez:
50 g Étcsokoládé
1 ek. Kókuszolaj
Mikróban megolvasztjuk a csokoládét
A négercsók alapja lehet piskóta vagy keksz korong.
Én az éléskamra omlós piskótát használtam.
Elkészítés:
Gőz fölött a tojásfehérjét az eritrittel és a sóval 15 percig verjük.A végén az ízesítéséhez használt lekvárt is hozzá keverem habverővel.
Habzsákba rakom és a korongokra nyomóm.
Hűtőbe teszem 24 órára.
Majd másnap előveszem és a csokival bevonom.
Köszönjük a receptet Zsuzsa kolléganőnknek!