Éléskamra Finoman Reform Négecsók

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Ne lesd tovább nyálcsorgatva a cukrászdák finom négercsókját. Készítsd el inkább Te is otthon!

Hozzávalók:

2 db tojásfehérje

40 g Eritrit

1g só

Hab ízesítéséhez lekvárt használtam: 1 evőkanálnyit.

1db Reszelt citrom és narancs héjat is lehet erre használni.

Díszítéshez:

50 g Étcsokoládé

1 ek. Kókuszolaj

Mikróban megolvasztjuk a csokoládét

A négercsók alapja lehet piskóta vagy keksz korong.

Én az éléskamra omlós piskótát használtam.

Elkészítés:

Gőz fölött a tojásfehérjét az eritrittel és a sóval 15 percig verjük.A végén az ízesítéséhez használt lekvárt is hozzá keverem habverővel.

Habzsákba rakom és a korongokra nyomóm.

Hűtőbe teszem 24 órára.

Majd másnap előveszem és a csokival bevonom.

Köszönjük a receptet Zsuzsa kolléganőnknek!

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Csökkentett szénhidrát tartalom

Pudingos Zabos golyó

Nálam az idei nyertes, a tökéletes finomság. Bárhogy kombinálható, isteni, mégis pofon egyszerű desszert. Csak annyi a macera benne, hogy többször kell vele foglalkozni, mivel

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Éléskamra Hókifli

Hozzávalók: Elkészítés: A 4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 50 ml vizet, 20 ml citromlevet, 50 g lágy kókuszzsírt, 50 g eritritet. Majd

Megnézem »