Sokszor hallom a háziasszonyokat, hogy nincs idejük sütni, hát még gluténmentesen. Meg kell mondanom, sokszor egyet is értek velük, hogy az ember egyszerűen beszerzi készen, de ezt a kekszet 3 perc volt összeállítani, nyújtani, majd eltakarítani utána. A többit elvégezte a sütő.
Hozzávalók:
100 g ÉLéskamra Vegán Palacsinta és Keksz gluténmentes Lisztkeverék
2 ev Kókuszvirág cukor
1 ek Kakaó
50 g margarin
20 ml növényi tej
Mindent összekeverek, nyújtom, sütiformával kiszúrom, 180 fokon 8 perc alatt alsó felső sütéssel megsütöm.
Várd meg míg kihűl, ha ropogósabb kekszre vágysz, akkor hagyd egy tányéron sütés után 2 órát, és finom ropogós lesz. Kókuszvirág cukor helyett használhatsz eritritet.