Kakaós Vegán Keksz 3 perc alatt

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Sokszor hallom a háziasszonyokat, hogy nincs idejük sütni, hát még gluténmentesen. Meg kell mondanom, sokszor egyet is értek velük, hogy az ember egyszerűen beszerzi készen, de ezt a kekszet 3 perc volt összeállítani, nyújtani, majd eltakarítani utána. A többit elvégezte a sütő.

Hozzávalók:

100 g ÉLéskamra Vegán Palacsinta és Keksz gluténmentes Lisztkeverék

2 ek. Éléskamra eritrit

2 ev Kókuszvirág cukor

1 ek Kakaó

50 g margarin

20 ml növényi tej

Mindent összekeverek, nyújtom, sütiformával kiszúrom, 180 fokon 8 perc alatt alsó felső sütéssel megsütöm.

Várd meg míg kihűl, ha ropogósabb kekszre vágysz, akkor hagyd egy tányéron sütés után 2 órát, és finom ropogós lesz. Kókuszvirág cukor helyett használhatsz eritritet.

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Csökkentett szénhidrát tartalom

Pudingos Zabos golyó

Nálam az idei nyertes, a tökéletes finomság. Bárhogy kombinálható, isteni, mégis pofon egyszerű desszert. Csak annyi a macera benne, hogy többször kell vele foglalkozni, mivel

Megnézem »
Csökkentett szénhidrát tartalom

Éléskamra Hókifli

Hozzávalók: Elkészítés: A 4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 50 ml vizet, 20 ml citromlevet, 50 g lágy kókuszzsírt, 50 g eritritet. Majd

Megnézem »