Mindenki ismeri a hagyományos csupacsokis brownie-t. Ha te is rajongsz érte, akkor mindenképp kóstold meg ezt a citromos változatot! Nem fogsz csalódni benne!
Vegán,glutén-,cukormentes
Hozzávalók (12 szelethez):
100 g Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék
1 kk.fahéj
1 ek.vanília aroma
7-8 g folyékony édesítőszer
150 g kókuszkrém
50 ml kókusztej
20 ml citromlé
Máz:
75 g kókuszkrém
10 ml citromlé
30 g eritrit
5 g tápióka keményítő
Elkészítés:
A liszttel eldolgozzuk a fahéjat, majd hozzá adjuk a kókuszkrémet, amit előtte elkevertünk, vanília aromával, édesítőszerrel, citromlével.
Amíg folyékony a tésztánk egy formába öntjük, 185 fokon 45-50 perc alatt készre sütjük.
A máz hozzávalóit kikeverjük, majd sűrűsödésig főzzük. Lehűtjük. Majd a kihűlt alap tetején eloszlatjuk.
Jó étvágyat!