Tészta:
Éléskamra Keltes élmény univerzális liszt
Éléskamra ropogós panírmorzsa lisztkeverék
Hozzávalók a töltelékhez:
Laktózmentes túró: 500g.
1 citrom héja.
2 db tojás.
Eritrit: 60g.
Vaníliás cukor: 2csomag.
Mazsola:10g. (elhagyható).
Hozzávalók a díszítéshez:
Tojásfehérje:4db.
Eritrit:50g.
Baracklekvár light:200g.
Elkészítés:
A keltes élmény lisztből alap tésztát készítünk. A pihentetés után nyújtjuk.
A piteformát kókusz olajjal kikenem és a tésztát belehelyezem. Villával megszurkáljuk és 180 fokon 10 percig sütjük.
A pitét megszórom panírmorzsával és megkenem baracklekvárral.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük és belerakom.
Sütőbe tesszük 180 fokon 15 percig.
A tojások fehérjéből kemény habot verek az eritrittel.
Habzsák segítségével rácsokat készítünk a pitére és újra a sütőbe tesszük. 140 fokon 10 percig. A kész pitét díszítem és a rácsok közé baracklekvárt rakok.