Lisztjeink többcélúan felhasználhatóak, ezért nem kell attól tartanod, hogy megunod a lángost, és megmarad a liszted. Vegán lángos lisztünkből például készíthetsz kenyér lángost. Egyébként ezt a finom lángost is lehetetlen megunni, de adunk még egy ötletet a lisztkeverék felhasználásához:
Hozzávalók:
250 g vegán lángos és fánk lisztkeverék
10 ml almaecet
5 g só
4 g élesztő
250 g langyos víz
Mérj ki 250 g lisztkeveréket, adj hozzá 10 ml almaecetet, 5 g sót, 250 ml langyos vizet, 4 g gluténmentes porélesztőt. Élesztő nélkül is készítheted. Keverd el, majd sűrűsödés után enyhén lisztes felületen gyúrd át. Hagyd pihenni 30 percet letakart tálban, ez alatt szépen megkel. Olajozott kézzel, sütőpapíron terítsd el a tésztát. Pakolj rá amit csak szeretnél. Nálunk tejfölös alapra ment póréhagyma, bacon, és reszelt sajt. Kivételesen kemencében sütöttük, de sütőben 180 fokon 30 perc alatt elkészül.