Szuper kis keksz akár karácsonyra, pofon egyszerű, és amellett hogy finom, gluténmentes, és vegán.
Hozzávalók:
- 100 g ÉLéskamra Vegán Palacsinta és Keksz gluténmentes Lisztkeverék
- 2 ek. Éléskamra eritrit
- 2 ev Kókuszvirág cukor vagy diéta szerinti édesítő
- 50 g margarin
- 20 ml növényi tej
Mindent összekeverek, és kis golyókat gyúrok.
Azokat lelapítom, és egy kis mélyedést csinálok benne.
180 fokon 8-10 perc alatt alsó felső sütéssel megsütöm. (sütő függő)
Várd meg míg kihűl, a mélyedésbe tettem mogyoróvajat, és rá olvasztott csokit, a tetejére meg diót. De lehet tenni bele lekvárt csokival, mandulát dió helyett. Pofon egyszerű, gluténmentes, vegán, és nagyon finom 🙂
