Éléskamra Zserbó tekercs

Megosztás

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Print

Íme egy olyan kakaós piskóta alap, amihez nem kell külön felverni a tojás sárgáját, és fehérjét, egyszerű elkészíteni, és isteni finom.

Hozzávalók:

  • 1 csomag Éléskamra Kakaós Muffin és Piskóta
  • 2 db M-es tojás
  • 80 g édesítőszer (4x édesből kb 20 grammot)
  • 80 g növényi joghurtot/ tejszínt/ kókuszkrémet, – amit szeretsz vagy használsz
  • 120 ml növényi tej
  • lekvár
  • dió
  • csoki bevonó

Egy tálban keverj el 2 db M-es tojást, 80 g édesítőszert (4x édesből kb 20 grammot), 80 g növényi joghurtot/ tejszínt/ kókuszkrémet, – amit szeretsz vagy használsz, és 120 ml növényi tejet. Szórd rá a muffin keveréket és önts rá 50 g olvasztott kókuszzsírt. Alaposan keverd el, kb. 5 perc alatt be fog sűrűsödni egy habos, krémes tésztává. Lapos sütőformában 1 cm vastagon terüljön el, süsd készre 190 fokon alsó- felső fokozaton kb 15-20 perc alatt. Hűtsd ki. Kend meg lekvárral, szórd meg dióval, tekerd fel.

Ne aggódj, ha megreped, mert a csokimáz eltakarja. Kétlem, hogy marad majd belőle.

Hozzávalók

Szerezd be a szükséges hozzávalókat!

További receptek

Élesztő mentes

Diós kosárka

Ne hagyd ki ezt a könnyen elkészíthető, finom, diós süteményt! 🙂 Tészta: Éléskamra paleo édes nyújtható lisztkeverékből készült. Recept: A leírtak alapján készítettem. 10 db

Megnézem »
Cukormentes

Sajtos rúd 👨‍🍳

Vegán pogácsa lisztkeverékből isteni vegán pogácsát lehet készíteni, de tudtad, hogy variálható is, és ha számodra elfogadható a laktózmentes túró, margarin, akkor ezt a receptet

Megnézem »